Se mine klienters resultater på billederne herunderDet siger mine klienter om deres genoptræningsforløb

 • Ann-Sofie Uldall

  “Det vigtigste jeg lærte var: Holdning, arbejdsposition og det at trække tempoet ned, så at jeg får gjort tingene på en god måde.”

 • Ann-Sofie Uldall

  “Jeg har arbejdet på kontor i 30 år og har altid haft problemer med nakke og skuldre, men siden jeg begyndte med træningen, er der nul smerter el problemer med det. Er det ikke vildt? Utroligt at træning med maven kan have den virkning ..”

 • Ann-Sofie Uldall

  “Jeg er p.t. i uge 5 i forløbet, og mine rygsmerter er aftagende. Jeg tager ikke længere magnesia for maven, som jeg har taget dagligt (vildt nok). Bæltet er jeg enormt glad for at bruge!”

 • Ann-Sofie Uldall

  “Konkrete og håndgribelige råd til, hvordan jeg kan styrke min krop i en ellers travl hverdag”

 • Ann-Sofie Uldall

  “Den største AHA oplevelse var: Hvor meget en god holdning betyder, og at jeg skal holde op med at bukke mig ned i ryggen - men bruge mine ben”

 • Ann-Sofie Uldall

  “En lille solstråle historie herfra. Vi har lige været på ferie, og jeg plejer at sidde af h.. til i flyveren, og karte rundt i sædet og hænge i kroppen. Men denne gang sad jeg helt lige op og ned hele vejen, næsten helt uden at få ondt eller blive træt i kroppen. Udover at jeg klart kan mærke min core er blevet stærkere, kan jeg også mærke min fordøjelse er blevet bedre, og at der er mere ro i tarmene.”

  Mor

 • Ann-Sofie Uldall

  “Det vigtigste jeg har fået er de automatiserede mønstre, som jeg kan bruge resten af livet. Jeg var lidt forbeholden i forhold til, om det virkelig kunne hjælpe markant, men disse indvendinger blev hurtigt gjort til skamme.

  Tak for du har gjort en forskel for mig og mange andre.”

  2 børn

 • Ann-Sofie Uldall

  “Lige så snart jeg tog mavebæltet på, stoppede mine rygsmerter. 🌞 det siger mig jeg er på rette vej selvom, jeg ikke er i mål endnu.”

Læs hvad Charlotte siger om hendes genoptræningsforløb her

Charlotte_testimonial

Hvordan har dine delte mavemuskler påvirket dig?

"Jeg var meget hæmmet af mine delte mavemuskler, og har som mor til 4 ikke været ude at bade i 4-5 år. Jeg sad altid med tøj på, på stranden, og kiggede på mine børn bade, selvom jeg er en vandhund og elsker at bade. Jeg var flov over min mave."

 

Hvad fik dig i sin tid til at starte på forløbet?

"Jeg fik at vide af min læge, at jeg skulle acceptere min morkrop, og lære at holde af den, som den var nu - men havde mange fysiske gener i forhold til smerter og kontant ubehag i mave/ryg. Desuden var jeg ikke glad for mit spejlbillede, for jeg lignede en, der var gravid i 6. Måned. Jeg meldte mig til træningsforløbet pga en stor deling efter min tvillingegraviditet."

 

Hvad har du fået ud af forløbet?

 "Jeg har gennem årene købt samtlige programmer til delte mavemuskler på markedet, men kendte ikke til dette. Det her er de bedste penge jeg nogensinde har og kommer til at bruge på mig selv. For det virker. Har fået så meget mere selvtillid, kan mærke min core er stærkere, og har stort set ikke mere deling. Jeg havde en elendig kropsholdning før grundet svag core. Nu er jeg atter rank og har en god holdning.

Jeg begyndte at græde, da jeg så mine før og efter billeder allerede nu, stillet op ved siden af hinanden.... Der er 3-4 ugers mellemrum mellem billederne.

Jeg glæder mig til at hoppe i badetøjet her til sommer!"

 

Og hvordan går det med dine gener?

"Jeg elsker de resultater, jeg allerede mærker. Jeg har haft alverdens gener, som bliver lettet nu. Kan ikke sige noget negativt, og jeg har oprigtigt prøvet mange (!) programmer. 

Jeg kan varmt anbefale dette forløb til alle der har delte mavemuskler. Tusind tak for noget der virker og for alt det jeg har og får med i bagagen fra forløbet!"